Sidor

lördag 17 september 2011

Skördetid...

Dagens skörd från växthuset och lite av skörden från danmarksresan. Det är alltid trevligt att kunna gå ner till växthuset och äta helt färska tomater, jag blir glad av både smaken och färgerna.
Blir glad av att känna på och se på garner och tyger också. Brukar passa på att köpa och testa lite nya garner när jag har chansen. Blev inspirerad av alla strumpstickande kursdeltagare så därför har det nog mest blivit strumpgarn i olika färger. Hittade också trevligt multifärgat alpacagarn från indiceita. Började sticka lite på ett par strumpor på tåget från jylland i rosa och gult garn. Dessa stickas dock på traditionellt vis med fem strumpstickor, eftersom jag inte hade i rätt storlek i rundpinnar. Men till nästa par har jag tänkt testa med rundpinnar och att börja sticka från tårna. Tack Hanne för det tipset och för tipset om butiken sommerfuglen! Dit ska jag definitivt återvända.


2 kommentarer:

  1. Selvtak! Sommerfuglen er en dejlig butik - jeg plejer at kommer der, når jeg har mulighed for det - jeg plejer at komme hjem med en ide eller to eller 15 eller.....

    Farverne fra dit drivhus er da bare til at blive i godt humør af - vitaminerne ligefrem vælter ud af billedet ;o)
    Knus Hanne

    SvaraRadera
  2. Hittade ett fint alpaka garn som jag funderar på att sticka en sjal av. Jag hoppas att färgen( varma rödbruna toner) ska fungera som en vitamininjektion på samma sätt som tomaterna.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...