Sidor

måndag 30 april 2012

Sytt babytäcke/ Made a zig zag babyquilt

Njuter av de extra dagarna ledigt. Har haft besök och spenderat en del av helgen med att sy ett till babytäcke och varit på norra vätterns konstrunda med mamma.

Enjoying the holliday. Have had a friend, Anna, for visit. Wee have spendt most of the time togheter sewing. Her baby is due i june so we have sewn babyquilts.

Eftersom hon ska ha sitt första barn i juni så hade vi bestämt oss för att sy babytäcken. Wi hann bara göra överdelen eftersom vi pratade en del och eftersom vi delade symaskiner med mina barn som bestämde sig för att vara med och sy.

We only got the top finished due to talking and my kids who desided they needed to join in on the fun.

Hon ville ha ett färgglatt täcke till sängen eller golver och ett mer diskret som ska passa till den svarta och beiga vagnen. Vi har helt olika tyger i våra samlingar, jag tror inte att hon äger ett enda beigefärgat tyg och jag har en samling av dem så fick jag äran av att göra det neutrala. Själv har hon en underbar samling av färgglada tyger med monster, katter, bilar, ödlor mm.

She wanted one discrete black and beige and one black and very colourful. Since I´m the one with a collection of beige neutrals and she has a collection of cheery colourful prints it was an easy choice. I desided to make a zig zag quilt to try the technique.

Ska nu ta itu med bakgrund och quiltning!

Now I will tend to the quilting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...